E-book: No more boring mealpreps

 

spreads

Dankjewel voor de aankoop van mijn E-book ‘No more boring mealpreps’. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een mailtje met het E-book. Mocht dat niet zo zijn, check dan even je spam folder of neem contact met mij op.

Om je te helpen bij het preppen, heb ik een mealplanner gemaakt. Omdat jij mijn E-book hebt aangeschaft, kun je deze nu gratis downloaden. Je kunt de planner zowel printen als op je computer invullen. Handig toch?

No more boring mealpreps planner

Ben je benieuwd hoe je de planner het beste kunt invullen en gebruiken? Ik maakte een voorbeeldje voor je:

Mealplanner ingevuld

Happy prepping!

Ps. Deel je een foto van jouw geprepte maaltijd op Instagram met #nomoreboringmealpreps? Vind ik leuk!

 

Bron afbeelding 1: https://www.freepik.com/free-psd/tablet-mockup-and-tea_2545323.htm
Designed by Freepik