Better Health Event

Ik mag mijzelf dit jaar ambassadeur van het Better Health Event noemen! Een evenement dat helemaal in het teken staat van natuurlijke gezondheid. Op het event zijn verschillende stands te vinden en kun je deelnemen aan lezingen en workshops. Kortom, voldoende inspiratie en informatie voor een gezonde levensstijl. Lijkt het jou wel wat om daar een kijkje te nemen, dan heb ik leuk nieuws, ik mag namelijk 100 gratis tickets voor het event weggeven!! Lees snel verder om te ontdekken hoe je jouw ticket kunt bemachtigen.

Better Health Event

Better Health Event

Het Better Health Event vindt dit jaar plaats op 6 en 7 oktober in de RAI in Amsterdam. Het evenement is een initiatief van Amber Albarda. Amber is voedingscoach en inspireert mensen door middel van boeken, lezingen, workshops en events om fitter, gezonder en vitaler te worden. Ik moet wel toegeven dat ik ‘gezond’ altijd een moeilijk begrip vind. Want wat is ‘gezond’ nu eigenlijk? Je hoort om je heen zo veel verschillende geluiden. De één zweert bij een glas melk in de ochtend, terwijl de ander er alles aan doet om zuivel te vermijden. De één eet helemaal geen suikers, terwijl de ander beweert dat suikers nu ook weer niet zo veel kwaad kunnen. Voor mij is ‘gezond’ een soort persoonlijke zoektocht geworden. Ik ben dan ook erg benieuwd wat voor nieuwe weetjes ik op kan doen op het Better Health Event.

Better Health Event

Programma

Op het Better Health Event vind je allerlei stands met gezonde producten van bijvoorbeeld Royal Green, Terra Sana, Love Beets, en Rude Health. Ook kun je er genieten van het lekkers van Sharp Sharp en Willem Pie. Mjammm! Daarnaast kun je luisteren naar inspirerende sprekers. Op de zaterdag zijn bijvoorbeeld Amber Albarda, de dames van The Green Happiness en Lily Simpson aanwezig. Op zondag kun je luisteren naar de lezingen van onder andere Jesse van der Velde, The Happy Pear, Pascale Naessens en Vivian Reijs. Het hele programma kun je hier vinden.

Eerste hulp bij havermout

Maar ik ga niet alleen zelf op zoek naar meer kennis en inspiratie over gezondheid, op zaterdag ga ik zelf ook een lezing geven op het evenement. En die staat natuurlijk ik het teken van… HAVERMOUT! Twee jaar geleden begon ik met mijn blog Miss Havermout en maakte ik het mijn persoonlijke missie het stoffige imago van havermout wat op te poetsen. Elke keer breekt mijn hart dan ook weer als ik mensen hoor zeggen “iewww, nee havermout, dat is gewoon een bak paardenvoer’. Zonde! Want havermout is zo gezond en het kán ook erg lekker zijn. Maar het kan inderdaad ook een ‘bak beton’, een ‘kom paardenvoer’ of ‘pan kots’ zijn, wanneer je het verkeerd klaarmaakt. Havermout met water uit de magnetron vind ik ook niet te eten. Je moet het wat liefde geven en dan krijg je er een heerlijk ontbijt voor terug! Maar hoe? Welke havermout moet je kopen? Er zijn zo veel varianten in de supermarkt, havermout, havervlokken, havergrutten….? En hoe maak je het dan écht lekker? Ik vertel het je in mijn lezing over havermout. Mocht jij nog haver vragen voor mij hebben, laat het me weten en geef ik je het antwoord in mijn lezing.

Gratis tickets

Als ambassadeur van het Better Health Event mag ik 100 gratis kaartjes weggeven!! Ik voel me nu net Ophra. Jij een kaartje, en jij een kaartje, iedereeeeeen een kaartje! Hoe? Bestel via deze link je kaartje en vul de code BETTER HEALTH MISSHAVERMOUT18 in. Je kaartje is dan helemaal gratis! Maar, zorg dat je er snel bij bent, want op=op, er zijn 100 gratis kaartjes beschikbaar.

Zie ik jou op 6 oktober op het Better Health Event?

Eén gedachte over “Better Health Event

  • september 2, 2018 om 5:51 pm
    Permalink

    Super tof Hanne! Ik heb gelijk kaarten besteld. Hoe laat geef je de zaterdag de lezing? Kan het nl nergens vinden in een tijdschema.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *