Aanschuiven bij: Thrill Grill Tilburg

Dat pizza op nummer 1 staat in mijn lijstje met Guilty Pleasures is voor jullie vast geen verrassing. Maar op een terechte tweede plaats staat een goede burger. Of die dan gemaakt is van vlees, vis of veggies, dat maakt me niet uit. Als hij maar ligt op een lekker broodje en bedekt is met een flinke dosis saus. Ik ontdekte dinsdag een nieuwe burgerspot in Tilburg. Samen met Healthyfoodie Manon ging ik namelijk langs bij Thrill Grill Tilburg. Bereid je vast voor op een grote portie foodporn!

Thrill Grill is niet zomaar een burgertent, het is de burgertent van Robbert Kranenborg. Iedereen die vroeger net als ik aan de buis gekluisterd zat voor TopChef kent hem wel als de vrij kritische tv-kok. Tja, dat zorgt voor hoge verwachtingen, want met een droge lap vlees en plak plastic kaas kom je niet weg als je Robert Kranenborg heet. Ik was dus erg benieuwd of Robert mijn verwachtingen waar kon maken.

P5290020.jpg

Manon en ik kwamen rond zessen aan bij de Thrill Grill en konden plaats nemen op het toen nog lege terras. De kaart zag er meteen al goed uit. Er stonden prachtige foodfoto’s op van burgers, kippetjes en frietjes. Het water liep al in mijn mond. Er stond zo veel lekkers op de kaart en Manon en ik wilden het liefste zo veel mogelijk proeven, dus we deelden samen de ‘veggie croquete sixsome’. 6 groentekroketjes, waarvan 2 kaas kroketten, 2 met bietjes en 2 met een spicy wortel vulling. De groente kroketjes waren lekker, maar de kaas variant was toch echt wel mijn favoriet.

 

Manon ging voor de ‘Veggie Mexican Thriller’ en ik koos de ‘Salmon Thriller’. Helaas was de mosterdsaus die normaal gesproken bij de zalmburger geserveerd wordt op, dus ik mocht een ander sausje kiezen. Ik ging voor de wasabimayo en stiekem denk ik dat dat een veel betere combi is! Het smaakte in ieder geval goehoeeed! Wat ik ook erg leuk vond is dat mijn burger niet bestond uit gemalen restjes zalm, maar dat ik gewoon een hele zalmfilet op mijn broodje aantrof.

Burgers zonder frietjes, dat is als havermout zonder melk, het kan wel, maar het is het gewoon net niet. Daarom bestelden we ook een portie friet. Dat is bij de Thrill Grill trouwens niet zomaar een bakje patatjes. Je kunt gaan voor de ‘classic French fries’, maar de echte foodies kiezen natuurlijk de ‘truffle parmezan fries’ of de ‘umami fries’. Wij kozen de laatste en die werd geserveerd met een zwarte knoflook mayo. Erg lekker. Deze was niet zo scherp als een ailoli en had een veel mildere, zoetere knoflook smaak. Omdat Manon en ik natuurlijk altijd braaf onze veggies eten, bestelden we ook een gegrilde courgette. Deze had een goede grill smaak, dus de Thrill Grill deed ook op het gebied van veggies zeker zijn naam eer aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het kader van ‘Altijd ruimte voor een toetje’, moesten er natuurlijk ook nog wat dessertjes geproefd worden. We kozen voor de veilige keuze: een brownie, want dat is altijd goed toch? Nou deze was dat zeker. Daarnaast bestelden we de gegrilde ananas met vanille ijs. Ik weet dat de meningen over warm fruit verdeeld zijn, maar ik houd er wel van. Ook deze ananas had een grill smaakje, maar er zat nog een ander smaakje aan. Manon en ik konden het niet thuisbrengen, maar het was lekker! We wilden nog vragen wat we precies proefden, maar dat zijn we helemaal vergeten. Dus lieve mensen van de Thrill Grill, wat doen jullie met die ananas? Een likeurtje of siroopje misschien?

Dat lege terras waar ik het over had, was aan het einde van de avond trouwens helemaal gevuld met mede burger lovers. Als ik jou was zou ik dus lekker een plekje reserveren, want het zou zonde zijn als ik je nu lekker heb gemaakt met deze burgers en er is geen tafeltje meer voor je vrij.

Je vindt de Thrill Grill op het Piusplein 6 in Tilburg, maar er zijn ook vestigingen Amsterdam en Haarlem. Check hier de openingstijden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *