Tijd voor een blogvakantie

Ik blog nu al zo’n anderhalf jaar volgens mij en in die tijd heb ik al 352 recepten, reviews en foodie verhalen met jullie gedeeld. Ook op Instagram ben ik behoorlijk actief geweest. Bijna elke dag kwam er wel weer een foto van mijn bordje voorbij. Maar nu vind ik het tijd voor een pauze. 

Miss Havermout is mijn hobby, passie en kindje. Stoppen? No Way! Maar ik heb wel altijd gezegd dat ik blijf bloggen zo lang ik het nog leuk vind. De afgelopen weken merkte ik alleen dat m’n blog een beetje een ‘moetje’ werd. Eerlijk? Ik heb er gewoon even geen zin in. Even niet meer m’n telefoon uit mijn zak halen bij elk bordje eten dat voor m’n neus staat, even niet nadenken over welke recepten ik wanneer ga delen, maar vooral even niet meer de hele dag nadenken over eten.

Dus ik ga er even een maandje tussenuit. Een maandje mezelf focussen op school, mijn andere hobby’s en hopelijk het sporten weer een beetje oppakken. Ik weet zeker dat mijn hoofd binnen no-time weer overstroomt met de lekkerste recept ideeën, dus I’ll be back, for sure!

Tot snel!

Oh, en kun je me in de tussentijd niet missen, heb je een dringende recept vraag of wil je gewoon even hoi zeggen, stuur me dan een mailtje: misshavermout@hotmail.com

P2152336.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *