Pinspiratie: Airfryer recepten

Morgen ben ik de trotse bezitter van een Airfryer!! Ik was altijd een beetje sceptisch over zo’n ding, want waarom zou je een Airfryer kopen als je ook gewoon een oven kunt gebruiken? Nog steeds heb ik zo mijn twijfels, maar komende week is er een Airfryer te koop bij de Lidl. En laat ik nu toevallig gratis boodschappen mogen doen bij de Lidl! (voor iedereen die het gemist heeft, ik won de stampioenschappen van Carlo’s TV Café met deze stamppot en heb nu een jaar gratis boodschappen van de Lidl, elke week 50 euro) Ik vind het dus wel het proberen waard en race morgenvroeg meteen naar de Lidl om mijn Airfryer op te pikken. Om alvast in de stemming te komen heb ik Pinterest al afgestruind naar de lekkerste Airfryer recepten. Eipotjes met spinazie en ham

pinspiratie airfryer.jpg

Laten we bij het ontbijt beginnen, want ook dat kun je bereiden in de Airfryer! Je kunt wat broodjes afbakken of boterhammen roosteren. Maar je kunt het, net als Pauline van Uitpaulineskeuken, ook wat feestelijker aanpakken met deze eipotjes.

Luchtige avocado cake met limoen

pinspiratie airfryer 1.jpg

Door met second breakfast, of tussendoortje, of stukje cake gewoon omdat het kan… Esther van Essiehealthylife maakte deze cake in de Airfryer. Een cake mét avocado! Ik ben daar heel benieuwd naar. Ik heb wel ooit brownies gemaakt met avocado, maar deze gaat zeker ook op mijn to-bake-list.

Broccoli falafel

pinspiratie airfryer 2

Had ik al verteld dat Esther echt een Airfryer heldin is? Op haar blog heeft ze een aparte categorie met de lekkerste Airfryer recepten. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Deze broccoli falafel vond ik ook al zo’n geniaal idee!

Kip saucijzenbroodjes

pinspiratie airfryer 3

Feestje op de planning? Dan kun je de Airfryer ook gebruiken om de perfecte partysnack in te bereiden. Natuurlijk kun je dan een pak Airfryersnacks kopen van een zeker bedrijf met oranje doosjes en een vrij irritante kantinejuffrouw, maar je kunt ook gewoon je eigen snacks maken. Wat dacht je van deze kipsaucijzenbroodjes van Sabine van Ohmyfoodness? Het recept vind je hier.

Kapsalon

pinspiratie airfryer 4

En natuurlijk is zo’n Airfryer in de eerste plaats ontwikkeld voor FRIETJES!! Dus dat wordt denk ik het eerste wat ik in mijn Airfryer ga bakken. En misschien kleed ik die frietjes dan wel aan tot heuse kapsalon. Geen slecht idee toch? Het recept voor deze mouthwatering kapsalon vind je hier op de site van Philips.

Heb jij ook een Airfryer? Wat is jouw favoriete Airfryer gerecht dat ik zeker een keertje moet proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *