Hello Sunshine

Een eigen kookboek. Dat is echt wel een droom van me (naast dat okergele Volkswagen camperbusjes dan). Ooit gaat dat boek er komen, een echt Miss Havermout kookboek. Het begin is al gemaakt. Mijn Hello Sunshine ontbijt kwarktaartje heeft namelijk een plekje verdiend in het enige echte ontbijtboek van Quaker. Wil jij ook een plekje in dit boek veroveren? Lees dan even verder.

Een tijdje geleden las ik op Instagram dat Quaker een ontbijtboek gaat maken. Dat vind ik als ontbijtfreak natuurlijk al super goed nieuws, maar het werd beter. Je kon namelijk een plekje in dit boek verdienen met jouw favoriete Quaker ontbijtje. Die kans moest ik natuurlijk grijpen, dus dezelfde ochtend dook in nog de keuken in om dit pareltje te bakken. Een Hello Sunshine ontbijt kwarktaartje op een laagje muesli. Het taartje is gemaakt van perzikkwark en is belegd met partjes perzik en abrikoos. Een super zonnig ontbijtje dus.

Het goede nieuws voor jou is dat de actie nog niet afgelopen is! Je kunt nog steeds ontbijtjes insturen om kans te maken op een plekje in een echt kookboek. Hoe? Nou zo:

Ben je benieuwd naar het recept voor mijn Hello Sunshine of voor een van de andere heerlijke ontbijtjes? Kijk dan snel op Quaker.nl. (het recept voor de Hello Sunshine vind je hier)

Hello Sunshine 3.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *