Lunch to-go: Linzen-appel salade

Eerder maakte ik al deze linzensalade als lunch to-go. Omdat ik linzen super lekker vind, en omdat een linzensalade heel gemakkelijk mee te nemen is, vandaag gewoon weer een receptje voor een linzensalade. Het recept van deze linzen lunchsalade heb ik niet zelf bedacht. Ik vond het op de site van fitdutchies. Beter goed gejat dan slecht bedacht toch?

Ik volg niet vaak braaf een recept, maar de linzensalade van Jacky Nobels op Fitdutchies.nl zag er zo goed uit dat ik besloot gewoon eens netjes haar receptuur te volgen. En daar heb ik geen spijt van. De salade is heerlijk fris omdat er appel en granaatappelpitjes in zitten en daarnaast vult hij super goed door de linzen. Klik hier voor het recept van dit perfecte lunch to-go receptje.

1

Naast de linzensalade vulde ik mijn lunchbox met een banaan, wat schijfjes watermeloen, twee bosperzikken, een zakje opkikker drinkbouillon (echt de redder voor de vier uur middagdip!) en een plak homemade healthy carrotcake. Het recept voor deze heerlijke carrotcake vind je hier. I know, veel tussendoortjes, maar ik had vandaag een hele lange dag op mijn werk, dus ik kon wel een goedgevulde lunch- en snackbox gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s