Recept: Banana-chocolatebrownie cookies

Je denkt nu vast: ‘Huh, banana-chocolatebrownie cookies, vallen die niet onder de categorie guilty pleassures?’ Nee! Deze banana-chocolatebrownie cookies zijn helemaal guilt free en bevatten slechts 5 ingrediënten die bijna iedereen in huis heeft. Geloof je het niet? Lees dan snel verder.

Je kent vast de two ingredient banana-oat cookies. Koekjes gemaakt van een geprakte banaan en havermout. Deze koekjes waren de inspiratie voor mijn banana-chocolatebrownie cookies. Naast banaan en havermout, bevat mijn variant ook nog cacaopoeder, twee blokjes chocolade (of twee paaseitjes, want die zijn hier nog steeds niet op) en wat bakpoeder. Het resultaat zijn deze prachtige koekjes die een heerlijke brownie bite hebben, lekker luchtig en gooey zijn en een knapperig laagje aan de buitenkant hebben door de havervlokken.

banana-chocolate-brownie-cookies1 (1).jpg

Dus verwarm de oven vast voor en maak deze heerlijke verantwoorde koekjes. Het is tenslotte zondag bakdag. Oh ja, warm zijn ze trouwens het lekkerst, dus wacht niet te lang met aanvallen!

banana chocolate brownie cookies.jpg

Liefs,

Miss Havermout

 

0 gedachten over “Recept: Banana-chocolatebrownie cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *